Akció!

Deluxe antiallergén párna 50x70cm TiaHome

7.500,00 Ft 4.750,00 Ft ÁFÁ-val

A deluxe antiallergén és antibakteriális párna kiváló minőségű anyagokból készült, vastag pamuttól akár 5OOg/m²-ig. A párna kiváló minőségű anti-allergén üreges vonattal van töltve. A párnák cipzárral vannak ellátva. A párna belső töltete eltávolítható és a felületi anyag lemosható, illetve a töltelék hozzáadható vagy csökkenthető.

Ez a párna kellemesebbé teszi az alvást!

Szlovákiában készült.

Raktáron

7.500,00 Ft 4.750,00 Ft ÁFÁ-val

Leírás

Az 50X70-es antiallergén steppelt Deluxe TiaHome párna alvásra szolgál. Ez a klasszikus méretű, Szlovákiában készült párna tökéletesen illeszkedik klasszikus lepedőjébe. Belső töltete antiallergén és antibakteriális üreges szálból áll, amely biztosítja a párna állandó formáját és térfogatát. A jó minőségű töltet fokozott hőszigetelő képességet biztosít, mert a szál belsejében lévő levegő szigetelőként működik, ami formálhatóságot és térfogatstabilitást eredményez. A töltelék biztosítja, hogy a párna alkalmas legyen allergiásoknak, légúti problémákkal küzdőknek és mindazoknak, akik egészséges és kényelmes alvásban szenvednek.

Hogyan kell ápolni a párnát?

A párna ápolása során kövesse a gondozási szimbólumokat. A mosási hőmérséklet maximum 60°C legyen. A párna szárítása normál szárítási móddal. A terméket nem szabad fehéríteni. A párnát nem szabad vegyileg tisztítani. Nem vasalható.

A párna egész évben mindennapi használatra alkalmas

Súly: 800g

Szlovák termék a minőségre és a vevői elégedettségre fókuszál!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Kosár